Find din lokale bankohal her

Savner du et besøg til den lokale bankohal eller bingoklub? Det gør vi helt sikkert. Og selvom det ikke er muligt lige nu, så kan vi forhåbentligt spille banko og bingo side om side med ligesindede i de kære bankohaller og bingocentre. Derfor kan du jo lige så godt forberede dig lidt, så du er klar til at komme afsted, når landets bankohaller åbner igen.

Vi har gjort det nemt for dig med denne liste, hvor du kan finde de mange bankohaller og bingocentre i Danmark. Klikker du ind på hver enkelt, kan du også læse meget mere om, hvad de forskellige bankohaller og bingoklubber har at byde på i forhold til præmier, samt deres beliggenhed og åbningstider. Så kan du også finde den bankohal, der passer lige netop dig, alt efter om du går efter at vinde halve grise, kaffeposer eller rigtige pengegevinster, eller måske bare masser af hygge og godt selskab.

Støt bankohallerne og styrk lokalsamfundet

Der er ingen tvivl om, at det er sjovt at spille bingo og banko online, men det er altså noget helt særligt, når du sidder i en bankohal blandt andre bankoglade mennesker. Det sociale element er nemlig uerstatteligt, og det er for mange mennesker det vigtigste ved bankospillene.

Ikke nok med dit eget udbytte i forhold til mulige gevinster og den skønne sociale stemning, du kan få ud af bankohallerne, så hjælper bingo- og bankohallerne også med at støtte lokalsamfundet. De har nemlig alle særlige almennyttige formål, de støtter. Det kan være, at en del af deres overskud går til den lokale spejderklub, idrætsforeningerne eller lignende. Der er altså al mulig grund til at besøge de lokale bankohaller, når de genåbner, så du kan få en god oplevelse, samtidig med at du gør noget godt for lokalsamfundene.

Hvor kan jeg spille banko i Danmark?

Er du i tvivl om, hvor du kan spille banko og bingo? Vi har gjort det nemt for dig og inddelt bankohallerne i byer og landsdele, så du hurtigt og nemt kan fine dine lokale bankohaller. Du finder liste og nærmere beskrivelser af de mange bankohaller herunder, så alt du skal gøre er at suse afsted og spille banko, når bankohallerne åbner igen. Er det bingocentre, du er på udkig efter? Dem finder du selvfølgelig også her på siden.

Bankohaller i Danmark

Der er masser af bankohaller og bingocentre i det danske landskab. Der er også mange forsamlingshuse og idrætsforeninger der byder på ugentlige bankospil og masser af god stemning. Her kan venner og familie samles til bankoaftener, og ofte med lidt lækker med inden bankospillene starter.

Bankohaller i Danmark

Banko er for alle – både børn og voksne. Før i tiden forbandt vi måske banko med store haller, der var tætte af røg, og med ældre borgere siddende side om side, hvor de holdt øje med deres spilleplader, mens numrene blev udråbt. Med rygeloven er bankohallerne efterhånden blevet røgfri, og er derfor i endnu højere grad blevet et sted for alle, unge som gamle.

Rundt omkring i landets forsamlingshuse, kulturhuse og skolernes idrætshaller afholdes der banko, hvor alle kan være med. Oftest er det blot én gang om ugen, da der jo selvfølgelig skal være plads til andre begivenheder og aktiviteter i disse faciliteter. Er du til endnu mere banko eller bingo, kan du gå efter de deciderede bankohaller eller bingocentre, du med sikkerhed kan finde i landets større byer.

Altid gode gevinster på spil

Der er mulighed for masser af spændende gevinster, når du spiller banko i Danmark. I de fleste forsamlingshuse og lignende, er det ofte kødgevinster, gavekort, og andre lækre ting sponsoreret af de lokale butikker, der er på højkant. Du kan selvfølgelig også være heldig at vinde pengegevinster – ligesom du kan i de klassiske bankohaller og bingocentre. Og ikke nok med det så går overskuddet fra spillene ofte til velgørende formål – og det er jo rart at vide, at man gør noget for en god sag, på samme tid med at man deltager i en hyggelig aktivitet.

Træn dine bingo evner – spil bingo gratis

Vil du gerne i træningslejr, inden du smutter afsted til bankohaller og bingocentrene i dit lokalområde? Så kan du selvfølgelig øve dig ved at spille bingo og banko gratis på nettet.

I de fleste bankohaller er det slet ikke så dyrt at spille med – du kan nemlig købe bankoplader for helt ned til 5 kr stykket nogen steder. Men hvis du gerne vil øve dig lidt, eller måske bare gerne vil hygge dig med lidt bingo eller banko, mens du venter på, at landets bingo- og bankohuler åbner igen, kan du spille både bingo og banko på nettet. På enkelte sider kan du også spille helt gratis, når du opretter dig – det kan du læse meget mere om her.