fbpx

Banko på Bornholm

Bor du på solskinsøen Bornholm, eller elsker du at holde ferie her, men savner du lidt hyggelige bankospil? Intet problem – du kan selvfølgelig også komme ud og spille banko på Bornholm. Så mangler du lidt ekstra hygge og underholdning i det bornholmske på en dag, hvor solen ikke skinner, kan du altid smutte forbi til et spil banko et af disse steder.

Østermarie Hallens Cafeteria

Kommer du et smut forbi Østermarie Hallen på Bornholm om torsdagen, kan du tage et spil banko i hallens cafeteria. Her er alle velkomne, og tager du din egen kop med, så giver arrangørerne HFS Banko kaffen. Så tag din nabo, venner eller familie med til en hyggelig bankoaften i Østermarie.

Hvor:

Idrætsvej 2

3751 Østermarie

Hvornår:

Hver torsdag kl. 18.45.

Hjemmeside:

Nexø Kultur- og Fritidshus

Bor du på Bornholm, eller besøger du øen, kan du sikkert ikke snige dig uden om byen Nexø. I Danmarks måske fjerneste by kan du selvfølgelig også spille banko. Og det kan du hver onsdag aften kl. 18.45. Skal sulten stilles inden spillet begynder, så byder Nexø Kultur- og Fritidshus på en varm tallerken fra kl. 17.00 – det kræver blot at du tilmelder dig senest tirsdagen før. Men så er du også helt parat til det hyggelige bankospil.

Hvor:

Gl. Postvej 27

3730 Nexø

Hvornår:

Hver onsdag kl. 18.45. Dørene åbner for varm mad kl. 17.00 til 18.30 (kræver tilmelding senest tirsdag kl. 12.00).

Hjemmeside:

Nylars Samlingshus

Du kan spille banko i Rosengårdcentret i Silkeborg – her er alle velkomne, og det kræver ikke medlemskab eller tilmelding for at deltage. Her er det oftest gavekort, der er på højkant som gevinster i bankospillene, men der kan også være mulighed for sponsorerede gevinster. Når du ankommer, køber du en billet i informationen, som både dækker for din spilleplade, samt kaffe og kage. Hvis du vil købe flere bankoplader, er det selvfølgelig også muligt.

Hvor:

Kirkevej 4-6

Nylars

3720 Åkirkeby

Hvornår:

Hver anden mandag (ulige uger) kl. 19.00. Dørene åbner kl. 17.30.

Hjemmeside:

Scroll til toppen