Se Bingo i dit fjernsyn

Savner du også at spille bingo i dit lokale forsamlingshus eller bingohallen? Hvis du ikke er så meget til online bingo, kan du selvfølgelig se bingo i fjernsynet, hvor du også kan spille med.

Måske husker du Fuld Plade, der i sin tid kørte på TV2? Det kan også være du husker Bingo Banko, der havde premiere tilbage i 2010 med værterne Simon Talbot og Jacob Wilson, og senere Anders Stjernholm og Joakim Ingversen? Eller BingoBoxen på DR1? Desværre kører disse programmer ikke længere, men bingo i fjernsynet er heldigvis ikke gået helt i glemmebogen.

Du kan nemlig følge med i TV Bingo hver dag på tv-kanalen DK4. Det er SIFA, der står for underholdningen med TV Bingo hver dag (oftest) kl. 16-17. Her kan familien samles om TV’et til en hel times hyggelig bingospil med mulighed for at vinde både gavekort og store pengegevinster.

SIFA TV Bingo

Vidste du at SIFA kan faktisk prale af at have et af Danmarks ældste tv-programmer, kun overgået af TV-avisen? Vi skal nemlig helt tilbage til 1985, hvor TV Bingo opstod. Her var selveste Peter Belli vært sammen med sin kone, da TV-bingo kørte på den daværende Kanal 2 og på den lokale TV Aalborg.

SIFA har også hovedsæde i Aalborg og står for Samvirkende Idræts-Foreninger Aalborg, og er en paraplyforening for idrætsforeninger i Aalborg Kommune.

I dag sendes TV Bingo landsdækkende alle ugens dage på DK4 og lokalt på TV Aalborg. Det er også muligt at live streame udsendelserne direkte på deres hjemmeside.

Sådan spiller du TV Bingo

For at spille TV Bingo skal du registrere dig på deres hjemmeside (link) eller ringe til SIFA på 98 12 46 88. Det er gratis, men der kan gå op til 24 timer fra du har registreret dig, til du kan printe dine første bingoplader ud.

Du kan købe seks spilleplader for 25 kr.

I skrivende stund er der TV Bingo kl 16.00 hver mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag. Onsdag er det kl 20.00 og lørdag kl 19.00. Det er dog altid en god idé at holde dig opdateret på sendetidspunkterne på tvbingo.dk, såvel som eventuelle ændrede spilleregler, da de kan variere.

Ligesom alle spil om penge er det et krav at man er fyldt 18 år for at spille TV Bingo.

Spilleregler i TV Bingo

I TV Bingo udtrækkes 25 tal i hvert spil. Man har BINGO, når man har fem tal på en vandret række på én af de seks spilleplader.

Der er gevinster på følgende:

Som en ekstra ting kan du også forsøge dig frem med at ringe ind til programmet og se, om du kan komme igennem til en ekstrakonkurrence. Her skal du ved indtastning på telefonen svare rigtigt på et færdighedsspørgsmål for at komme videre. Har du tastet svaret rigtigt, bliver du stillet videre, hvor skal oplyse dit navn, plade- og kontrolnummer på den plade, du har vundet på. Så bliver du stillet videre til bingo-studiet, hvor du kan få mulighed for at åbne en låge i reolen, hvor du har mulighed for at vinde en større gevinst.

Andre gevinster i TV Bingo

Er du heldig at komme igennem til bingo-studiet, har du mulighed for at vinde en lågegevinst eller prøve lykkehjulet. Her kan du få en ekstra gevinst oven i din gevinst på bingopladerne – det kan dog samlet være max 5.000 kr. Selvom TV Bingo ikke tilbyder de helt store jackpots, så er det altså alligevel en oplevelse at spille med, især hvis du er heldig at komme igennem til bingo-studiet.

Live stream TV Bingo

Intet tv? Intet problem! Her er ingen grund til panik – du kan nemlig streame TV Bingo hver dag i sendetiden på tvbingo.dk. Så uanset om du sidder klar foran fjernsynet eller computeren, kan du altså følge med i TV Bingo hver dag.

TV Bingo gennem tiden

Hvis du ligesom os er super glade for bingo – og især TV Bingo, er det jo altid lidt spændende at vide lidt mere om bingo i fjernsynet, og hvad der har været gennem tiden af bingoprogrammer.

Det kære SIFA TV Bingo gik som sagt på sendefladen helt tilbage i 1985, og SIFA selv kan prale af at have eksisteret siden 1911. Med hele 36 år på bagen ser tiderne dog ikke så lyse ud for TV Bingo mere. I 2020 blev der nemlig vedtaget nye lovkrav om spilleafgifter, der ville træde i kraft fra 1. januar 2021. Sidenhen er der blevet diskuteret frem og tilbage, hvorvidt SIFA skulle betale den samme spilleafgift, som casinoer og andre spiludbydere, der tilbyder spil om penge. Indtil videre er afgørelsen, at det skal de altså. Men SIFA kæmper stadig en kamp for at få ret til at adskille sig fra denne genre af spil. De har nemlig skabt TV Bingo med henblik på at indsamle midler til idrætsforeningerne – derfor går overskuddet fra TV Bingo netop til foreningslivet. Programmet har i mange år også skabt stor glæde for især ældre og sårbare borgere, og især i disse tider er det vigtigt for denne gruppe borgere, at have noget at se frem til i dagligdagen. Vi håber på det bedste, men vi må se hvad fremtiden byder for TV Bingo på DK4.

Bingo i fjernsynet

SIFA er selvfølgelig ikke de eneste, der har budt på bingo i de danske fjernsyn. I 2003 kunne vi se Zulu Bingo på TV2 Zulu, hvor værten Jan Elhøj bød på lidt mere alternative præmier. Her kunne man nemlig vinde alt fra brugte biler til fiskekuttere. Zulu Bingo opnåede stor popularitet i starten, men måtte efter tre sæsoner takke af grundet faldende seertal.

I 2010 tog TV2 over med deres eget bingoshow, Bingo Banko, hvor en række danske komikere sørgede for at sætte godt gang i bingofesten. Sidenhen blev programmet omdøbt til Fuld Plade, men det kører desværre heller ikke længere.

DR har også forsøgt sig med bingo i fjernsynet. Det gjorde de i 2014 i samarbejde med Danske Spil, hvor de sendte Bingoboxen helt frem til 2017. Det var et populært program, men det blev lukket ned, da monopolet på online bingo blev ophævet.

Ellers skal vi helt frem til 2020, hvor TV2 igen fik gang i bankopladerne. Lørdag den 18. april, i starten af Coronakrisen, skulle der lidt festligheder til det danske folk under nedlukningen. Der skulle gang i banko i fjernsynet. TV2 kom nemlig på banen med BankoBanko med værterne Melvin Kakooza og Mark Le Fëvre. Det var fællesbanko i den bedste sendetid – og det bedste af det hele: det var gratis at spille med! Og gevinsten var en af de federe – her kunne du nemlig selv bestemme, hvad du ville vinde. Her kunne du nemlig vinde et valgfrit gavekort til lige hvad du ønsker – dog inden for en vis prisramme. Én række gav max 1000 kr., to rækker 2000 kr., og pladen fuld 3000 kr. Gavekortet kunne du selv bruge på lige, hvad du ønskede. Måske trængte du til en tur til frisøren – det kender vi vist alle sammen til her under Coronakrisen. Eller skulle der noget lækkert på middagsbordet, kunne du også bruge gavekortet hos slagteren.

FAQ

Du kan se TV Bingo hver dag på DK4. Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag er det fra kl. 16.00, mens det er kl. 20.00 om onsdagen og kl. 19.00 om lørdagen.

Du kan købe ét ark per spilledag med seks bingoplader til 25 kr. Dette ark gælder en time frem, så du kan kun købe et, der gælder den pågældende dag.

Du har flere muligheder for at betale for dine spilleplader. Du kan betale med SMS, i bank, netbank eller med betalingskort direkte på hjemmesiden. Det kan du læse meget mere om her.

Det er Peter Skram, der er den nuværende vært på TV Bingo. Tidligere har Peter Belli også været vært, og Frank Jensen har også været vært på TV Bingo i en periode.