Banko i København

Banko i hovedstadsområdet? Det finder du lige her. Her finder du nemlig både bankohaller og foreninger, der byder på et væld af sjove og hyggelige bankospil. Er du også på udkig efter banko i de andre større danske byer, kan du tjekke vores opsigt over bankohallerne i AalborgOdense og Aarhus.

Hvis du savner banko og bingo lige så meget som vi gør i disse tider, hvor der er lukket ned for bingocentre og bankohaller, så kan du altid give dig i kast med online bingo. Her kan du både få mulighed for at øve dig lidt, vinde fede gevinster og få den samme gode sociale oplevelse i bingochatten. Tjek vores opsigt over online bingo her.

Byens Bedste Banko

Byens Bedste Banko i København er en frivillig forening, der holder til på Nørrebro. De har valgt at støtte BørneUngeKlinikken på Rigshospitalet. Alle er frivillige og hjælper med at skabe en god oplevelse for spillerne, samt at støtte op om foreningens gode formål. For at spille banko her, skal du være medlem. Et medlemskort koster kun 25 kr. årligt, og kan derefter også bruges i deres andre afdelinger.

Holder du til i det jyske, kan du også finde Byens Bedste Banko i Holstebro.

Hvor:
Heimdalsgade 35
2200 København N

Hvornår:
Mandag til torsdag fra kl. 18.15 (Onsdag også kl. 10.30).
Fredag kl. 18.00.
Søndag kl. 12.00.

Pris:
Alt efter spillet koster bankoplader 10 til 60 kr. stykket.
Mulighed for masser af gevinster inden for både almindelige bankospil, samt sidespil. Alt fra 200 kr. til 5.000 kr. i gevinster.

Hjemmeside:
byensbedstebanko.dk

Folkebanko i Nørrebrohallen

Folkebanko i Nørrebrohallen afholdes i et samarbejde mellem Stevnsgade Basketball og Cafe Le Rouge. Deres overskud går til at støtte ungdommen i Stevnsgade Basketball.

De får løbende nye sponsorer, som giver mulighed for lækre rabatter fra forskellige spisesteder på Nørrebro. Du kan følge med i deres Facebookgruppe, hvor du også kan se, hvornår de åbner op for bankospil igen, lige her.

 

Hvor:
Multisalen i Nørrebrohallen
Nørrebrogade 208
2200 København N

 

Hvornår:
Åbningstiderne kan variere, men der er oftest banko fra kl. 19.00 til 21.00 og med eventuel spisning fra kl. 17.00.

 

Pris:
Her kan du spille banko for 10 kr per plade, og tre plader for 25 kr. Skal sulten stilles inden bankospillet, kan du købe mad og tre plader for 80 kr. Køb af billetter foregår gennem Billetto.dk

 

Hjemmeside:
https://www.facebook.com/groups/371033999688633/

FDF K5 Østerbro

Overskuddet fra bankospillene går til FDF K5’s arbejde med børn og unge i Taksigelseskirken.

Hvor:
Taksigelseskirken
Jagtvej 165
2100 København Ø

Hvornår:
Her afholdes 4-5 bankospil i løbet af efterårs- og vintersæsonen.

Pris:
Gratis entré, mens en bankoplade koster 15 kr. stykket. Du kan købe 10 bankoplader for 120 kr. Her er også mulighed for Ringlotteri til 10 kr., samt skrabelodder for 2-10 kr. Kaffe og kage er gratis, og du har mulighed for at købe øl og vand til at slukke tørsten. Her er gevinster i form af kaffe, vin, chokolade, gavekort og meget mere.

Hjemmeside:
www.fdf.dk/k5/banko/

Nabo Østerbro Banko

Nabo Østerbro er et fristed, hvor man har mulighed for at møde andre mennesker og deltage i mange spændende og hyggelige aktiviteter. Du må besøge værestederne på Odensegade og Vibenshave uanset, om du er medlem eller ej. Dog kan der være et krav om medlemskab for visse aktiviteter.

For at spille banko her, kræver det at du er medlem af Nabo Østerbro. Det koster 450 kr. om året, men så får du også tilsendt deres medlemsblad fire gange om året, samt mulighed for at benytte deres fitness faciliteter, rabat på mange tilbud og forretninger, mulighed for at deltage i alle aktiviteter på de to væresteder, og mulighed for fester, ture og rejser.

Her er også café begge steder, samt mulighed for fællesspisning, foredrag og kurser.

 

Hvor:
Vibenshave
Nyborggade 9
2100 København Ø

 

Eller:
Odensegade 6
2100 København Ø

 

Hvornår:
Vibenshave: Hver mandag kl. 12.00.
Odensegade 6: Hver onsdag kl. 11.00.

 

Pris:
20 kr. pr. plade, seks plader for 120 kr.
Gevinster: 1 række 10 kr., 2 rækker 25 kr. og fuld plade 50 kr.

 

Hjemmeside:
www.naboosterbro.dk

Bankospil på Teaterbygningen i Køge

Bankospil på Teaterbygningen i Køge laves i samarbejde med Støtteforeningen Kræftens Bekæmpelse. Teaterbygningen i Køge er et kulturhus, hvor der er plads til alle – både børn og gamle. Der afholdes der normalt mange forskellige kulturaktiviteter som koncerter, standup shows of foredrag.

Hvis du bor i Køge eller omegn, så hold øje på deres hjemmeside, hvornår Teaterbygningen åbner op for de hyggelige bankospil igen.

 

Hvor:
Teaterbygningen
Bag Haverne 1
4600 Køge

Hvornår:
Normalt afholder de banko hver mandag kl. 18.40.

 

Pris:
Hjemmesiden er pt. lukket ned, hvorfor vi ikke har kunnet finde nogen pladepriser.

 

Hjemmeside:
www.teaterbygningen.nu

Vestegnens Bankosammenslutning

Vestegnens Bankosammenslutning er en sammenslutning af flere sportsforeninger på Vestegnen. Her byder Glostrup Fodboldklub, Brøndby Banko og Forældre-BIF skiftevis på bankoaftener flere gange om ugen. Her er bankospil for alle – unge som gamle, når der fyres op for hyggen og spændende gevinster. Og skulle du blive tørstig undervejs, kan du selvfølgelig købe noget godt til ganen i baren.

 

Hvor:
Park Allé 289B
2605 Brøndby

 

Hvornår:
Hver mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og søndag er der banko i Bankohallen kl. 18.30 til 21.30.
Hallen er åben fra kl. 16.30 på alle spilledage.

 

Pris:
Grundet nedlukningen har vi ikke kunnet finde priser, men der er mulighed for lækre pengegevinster.

 

Hjemmeside:
www.bankohal.dk