Banko i Nordsjælland

Skal du spille banko i Nordsjælland, er der et væld af muligheder. Både i det nordlige Sjælland og lidt tættere på København, kan du spille banko i forskellige idrætsforeninger og bankohaller. Så du kan med garanti få en god og hyggelig oplevelse med socialt samvær over et spil banko, uanset hvor du bor i landet. Er du på udkig efter bankohaller og idrætsforeninger med banko andre steder i Danmark, kan du også tjekke vores opsigt over banko andre steder på Sjælland eller i Jylland og Fyn.

Mens du venter på, at de mange sjove bingocentre og bankohaller åbner op igen, kan du jo altid læse vores guide om hvordan du kan spille online bingo her.

Kokkedal Idræts Klub Banko

Kokkedal Idræts Klub er en sportsklub, der foruden bankospil byder på bordtennis, dart, håndbold, løb og softball.

I skrivende stund er der ikke flere informationer om bankospillet i Kokkedal Idræts Klub, da det pt. er lukket ned grundet corona, og hjemmesiden ikke er opdateret. Vi ved derfor endnu ikke, hvornår de åbner op for bankospillene.

 

Hvor:
Egedalshallen
Holmegårdsvej 3
2980 Kokkedal

 

Hvornår:
Her er banko hver onsdag kl. 19.00. Dørene åbnes fra kl. 17.00.

 

Pris:
Her koster én plade 10 kr., med mulighed for tre ekstraspil til 10 kr. Du kan også købe 12 plader inkl. ekstraspil til 120 kr. Har du ikke dine egne brikker eller dutter, har du også mulighed for at købe det.

Dertil skal du købe et medlemskort for 15 kr.

 

Hjemmeside:
www.kokkedal-ik.dk/banko-3/

DUI-Huset, Roskilde

Her er plads til både nye og gamle spillere i DUI-huset, hvor de hver tirsdag fyrer op for hele 18 bankospil. Her har du mulighed for at købe både kaffe, kage og ostemadder til favorable priser.

DUI-Leg og Virke er en landsdækkende organisation for børn og unge og deres familier. Deres formål er at give børn og unge et godt liv gennem et stærkt fællesskab. De afholder mange lærerige og sjove aktiviteter for børn og unge i det sjællandske.

 

Hvor:
DUI-Huset
Havnevej 38
4000 Roskilde

 

Hvornår:
Hver tirsdag kl. 18.30 fyrer de op for bankospillet fra september til april.

 

Pris:
10 kr. pr. plade.

 

Hjemmeside:
www.dui.dk/roskilde/banko/

Valby Banko

Vi venter med spænding på, at Nordsjællands hyggeligste bankospil åbner op igen for banko i Valby Forsamlingshus. Her holdes både almindelig banko og deres Casino Banko med mulighed for fede gevinster.

 

Hvor:
Valby Forsamlingshus
Aggebovej 6,
3200 Helsinge

 

Hvornår:
Hver søndag spilles der banko kl. 18.45. Dørene åbner kl. 17.30.

 

Pris:
Bankoplader koster 12 kr. stykket. Alle spillere skal have et medlemskort, hvilket koster 10 kr.

 

Hjemmeside:
www.valbybanko.dk/52554830

Blistrup Banko

Blistrup Banko fyrer hver onsdag op for masser af fede bankospil med muligheden for gevinster. Her er både onsdagschance, lotteri og meget mere. Er du ikke så meget til banko, kan du selvfølgelig også spille bingo. Her er mulighed for at vinde både pengegevinster og bankoplader til efterfølgende spil. Bliver du sulten eller tørstig undervejs, kan du selvfølgelig købe kaffe, te og kage, eller toast, pommes frites, sodavand og øl.

 

Hvor:
Blistrup Medborgerhus
Helsingevej 64, Blistrup
3230 Græsted

 

Hvornår:
Hver onsdag kl. 18.30 – dørene åbnes kl. 17.30.

 

Pris:
En bankoplade koster 12 kr. Det kræver et medlemskort for at spille banko, som du betaler 20 kr. for årligt. Det er også muligt at købe et gæstekort for 10 kr., der gælder i én måned.

 

Hjemmeside:
www.blistrupbanko.dk

Taastrup Banko

Bankospil på Teaterbygningen i Taastrup Bankoforening går op i at fremme socialt samvær for områdets borgere gennem det populære bankospil. Overskuddet fra bankospillene går til at støtte velgørende formål i Høje Taastrup Kommune. Foruden det helt klassiske banko afholder de ofte særlige spil med gode priser på bankoplader og masser af chancer for gevinster. Så er du til banko, og bor du i Høje Taastrup og omegn, så er det her altså stedet.

 

Hvor:
Parkskolens festsal
Parkvej 76
2630 Taastrup

 

Hvornår:
Alle søndage fra september til april. Spillet starter kl. 15.30 og slutter ca. 19.30. Dørene åbnes kl. 14.00.

Pris:
Prisen er 19 kr. pr. bankoplade med mulighed for rabat ved køb af flere plader.

 

Hjemmeside:
www.taastrupbanko.dk